Norton Mobile Security gennem din virksomhed - Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der med betalingslicensen, når jeg er tilmeldt min virksomheds Norton Mobile Security?

• Hvis du tilmelder dig Norton Mobile Security gennem din virksomhed, og du allerede har installeret betalingsversionen, opdateres licensen til din enhed automatisk.

Betalingslicensen til Norton Mobile Security kan benyttes på andre enheder. Dit abonnement på betalingsversionen af Norton Mobile Security fortsætter og udløber på den fastlagte dato. Du kan stadig administrere dine enheder med betalingslicens via webstedet for Norton Mobile Security.

Mister jeg de nuværende funktioner, når jeg installerer Norton Mobile Security, som jeg har fået gennem min virksomhed?

• Anti-Theft - og Backup -funktioner i Norton Mobile Security, som er udstedt gennem virksomheden.

Virksomhedsudstedt Norton Mobile Security indeholder funktioner, såsom Anti-Malware, App Advisor og Webbeskyttelse, der beskytter dig mod mobile trusler ved at scanne efter og fjerne skadelige applikationer.

• Trusselsbeskyttelse til mobiltelefoner :

• Virus- og malwarebeskyttelse registrerer og fjerner trusler på mobilen, uden at det påvirker telefonens ydeevne. Norton Mobile Security scanner nu også din telefon for - og giver dig mulighed for at fjerne - grayware, der kan eksportere dine kontaktpersoner, din placering og dine opkaldsoversigter

• Downloadbeskyttelse: Scanner automatisk overførte apps og app-opdateringer og fjerner registrerede trusler

• Automatisk scanning af sd-kort: Scanner automatisk efter trusler på sd-kort, som er sluttet til enheden

• App Advisor :

• App Advisor advarer dig om applikationerne på din enhed, som kan give problemer, såsom afsløring af dine personlige oplysninger, uønskede annoncer eller for stort batteriforbrug. Du kan enten afinstallere disse applikationer eller markere dem som pålidelige.

• Beskyttelse på internettet :

• Blokerer adgang til bedrageriske websteder for at beskytte dine personlige oplysninger

• Understøtter nu Google Chrome™ 18 til Android og nyere browsere

• Telefonblokering :

• Bloker alle uønskede opkald uden at gemme dem på telefonens liste over kontaktpersoner. Norton Mobile Security gør det muligt at føje numre til blokeringslisten fra telefonens opkaldshistorik.

• Norton Mobile Security gør det også let at fjerne blokerede kontakter fra listen med kontakter, hvis de er gemt på din enhed. Du kan også vælge enten at blokere enten opkald eller sms-beskeder eller begge dele.

• Live Update med registrering af roaming og trådløs tilstand : Finder og henter kun opdateringer, når roaming er deaktiveret, eller hvis enheden har forbindelse til et trådløst netværk, så du sparer penge på dine månedlige mobilregninger.

Kan jeg bruge betalingsversionen af Norton Mobile Security, når jeg forlader min virksomhed?

• Ja. Betalingsversionen af Norton Mobile Security kan aktiveres med brugernavnet og adgangskoden til din Norton-konto, når du har forladt virksomheden.

Find yderligere oplysninger om aktivering af betalingslicenser under Sådan aktiveres Norton Mobile Security.

Skal jeg have en Norton-konto for at aktivere min virksomheds Norton Mobile Security?

• Nej. Når du modtager en mailinvitation fra din it-administrator eller installerer Norton Mobile Security via Enterprise App Store, aktiveres Norton Mobile Security automatisk med virksomhedens licens. Du behøver ikke oprette en Norton-konto for at installere eller aktivere Norton Mobile Security, som du har fået gennem virksomheden.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v97169350_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sidst ændret: 26/04/2014