Administration af Tegnebog

Alle de gemte tegnebøger er vist i vinduet Tegnebog. Du kan se og redigere oplysningerne for enhver tegnebog, du har oprettet. Det er også muligt at slette en tegnebog, hvis du ikke længere har brug for den.

Hvis du låser din tegnebog med en adgangskode, sørger Identity Safe for yderligere beskyttelse af din tegnebog. Du kan ikke få vist en oversigt over den låste tegnebog. Du kan ikke redigere eller slette en tegnebog, medmindre du angiver adgangskoden.

Hvis du har flere kort, skal du bruge rullepilene til at gennemse listen.

Sådan redigerer du i en betaling i Tegnebogen

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Klik på fanen Tegnebog.

3. I vinduet Tegnebog skal du klikke på den betaling, du vil redigere.

Du kan bruge funktionen Sorter efter øverst i ruden Tegnebog til at finde en tegnebog hurtigere. Du kan også foretage en direkte søgning efter en tegnebog i feltet Søg i din boks.

4. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din adgangskode til boksen og derefter klikke på OK.

5. Klik på Rediger.

6. Tilpas de detaljer, som du vil ændre.

7. Klik på Gem.

Sådan slettes en betalingsoplysning i Tegnebogen

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Klik på fanen Tegnebog.

3. I vinduet Tegnebog skal du klikke på den betaling, du vil slette.

Du kan bruge funktionen Sorter efter øverst i ruden Tegnebog til at finde en tegnebog hurtigere. Du kan også foretage en direkte søgning efter en tegnebog i feltet Søg i din boks.

4. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din adgangskode til boksen og derefter klikke på OK.

5. Klik på Slet.

6. Klik på Ja i dialogboksen Advarsel.

Du skal bekræfte din adgangskode til boksen for at slette tegnebogen, hvis funktionen Kræv adgangskode til boksen var markeret, da du oprettede tegnebogen.

Video: Sådan administrerer du din Identity Safe-boks

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v9670660_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016