Tilføjelse af Tegnebog

Du kan oprette en tegnebog for at tilføje detaljer fra et kort, en bankkonto eller betaling. Da denne tegnebog indholder alle dine følsomme økonomiske oplysninger, er det altid sikkert at holde den sikret med en adgangskode. Ved transaktioner med online-betalinger som f.eks. kreditkort eller netbank, udfylder Identity Safe automatisk detaljerne i de respektive felter ud fra den betalingsmåde, du vælger.

Hvis du har mere end ét kreditkort, kan du oprette flere tegnebøger med forskellige oplysninger. Når du besøger et websted, hvor der kan gennemføres transaktioner, kan du angive det kreditkortoplysninger, som findes i en af de tegnebøger, du har oprettet.

Du kan også oprette anonyme kort til anvendelse på ukendte websteder, hvor du måske ikke føler dig tryg ved at angive dine personlige oplysninger. Du kan automatisk udfylde formularer online, når du besøger et websted.

Tilføjelse af oplysninger ved betaling med kort

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Klik på rullemenuen øverst i vinduet, og vælg Ny betaling.

3. I vinduet OPRET BETALING i boksen Titel skal du skrive navnet på betalingen.

4. I boksen Mærker skal du skrive den ønskede betalingskategori som f.eks. Hjem og Personlig.

5. Vælg Kreditkort fra rullemenuen Type.

6. i rullemenuen Kort skal du vælge korttype som f.eks. Visa eller Master.

7. I boksen Nummer skal du indtaste kortnummer.

8. I boksen Udløbsdato skal du vælge den dato, der angiver, hvornår kortet udløber.

9. I boksen Kortholders navn skal du skrive det navn på kortholderen, som er trykt på kortet.

10. I rullemenuen Faktureringsadresse skal du vælge den adresse, du har gemt under fanen Adresser, der skal knyttes til betalingen.

11. I boksen Kortbemærkning skal du skrive de oplysninger om kortet, du gerne vil huske.

12. Vælg Kræv adgangskode til boksen for at bede om din adgangskode til Identity Safe, før dine tegnebogsoplysninger automatisk udfyldes på webstedet.

13. Klik på Gem.

Tilføjelse af oplysninger ved betaling fra bankkonto

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Klik på rullemenuen øverst i vinduet, og vælg Ny betaling.

3. I vinduet OPRET BETALING i boksen Titel skal du skrive navnet på betalingen.

4. I boksen Mærker skal du skrive den ønskede betalingskategori som f.eks. Hjem og Personlig.

5. Vælg Bankkonto fra rullemenuen Type.

6. I boksen Bank skal du skrive navnet på banken.

7. I boksen Kontoejer skal du skrive navnet på kontoholderen.

8. I boksen SWIFT nummer skal du indtaste SWIFT-nummeret.

9. I boksen Kontonummer skal du indtaste nummeret på bankkontoen.

10. Vælg Kræv adgangskode til boksen for at bede om din adgangskode til Identity Safe, før dine tegnebogsoplysninger automatisk udfyldes på webstedet.

11. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v9670594_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016