Det kan du gøre med et abonnement på Norton Small Business

Med et Norton Small Business-abonnement kan du beskytte flere enheder og holde øje med eventuelle sikkerhedsrisici på enhederne fra et og samme sted - din Norton-konto. Hvis du har et Norton Small Business-abonnement til din virksomhed, kan du invitere kollegerne til at installere Norton-sikkerhedsprodukter på deres enheder. Antallet af enheder, som der kan installeres Norton-sikkerhedsprodukter på, afhænger af, hvilken licens du køber. Hvis du f.eks. køber et Norton Small Business-medlemskab med licens til fem brugere, kan du installere Norton-sikkerhedsprodukter på fem enheder.

Der kan være tale om følgende enheder:

• Stationær pc

• Bærbar computer

• Tablet-pc

• Smartphone

Hvis du allerede har et Norton One-medlemskab, kan du udvide døgnsupporten til også at omfatte sikkerhed for din mindre virksomhed. Når du logger på Norton-kontoen, kan du se alle de produkter og enheder, som er registreret på kontoen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v96382345_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 09/09/2015