Det kan du gøre med et abonnement på Norton Small Business

Med et Norton Small Business-abonnement kan du beskytte flere enheder og holde øje med eventuelle sikkerhedsrisici på enhederne fra et og samme sted - din Norton-konto. Hvis du har et Norton Small Business-abonnement til din virksomhed, kan du invitere kollegerne til at installere Norton på deres enheder. Antallet af enheder, som der kan installeres Norton på, afhænger af, hvilken licens du køber. Hvis du f.eks. køber et Norton Small Business-medlemskab med licens til 10 brugere, kan du installere Norton på 10 enheder.

Der kan være tale om følgende enheder:

• Stationær pc

• Bærbar computer

• Tablet-pc

• Smartphone

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v96382345_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 13/12/2016