Sådan tilpasses enheds- og produktlisterne

Du kan tilpasse listen over enheder på siden Enheder for at få vist enhederne efter kategori. Du kan vælge at få vist enhederne efter status, operativsystem eller enhedstype.

Listen over enheder kan filtreres vha. følgende indstillinger:

Efter status

Viser enhederne ordnet efter sikkerhedsstatus. Du kan vælge mellem:

• Sikker: Vælg denne indstilling for at få vist de sikrede enheder.

• Risiko: Vælg denne indstilling for at få vist de enheder, der er i fare.

Efter operativsystem

Viser enhederne ordnet efter, hvilket operativsystem de har. Du kan vælge mellem:

• Windows

• Android

• Mac

• iOS

Efter type

Viser enhederne ordnet efter type. Du kan vælge mellem:

• Pc/Mac

• Mobile enheder

Disse filterindstillinger varierer, afhængigt af enhederne og deres status. Filterindstillingerne vises ikke, når enhederne tilhører samme kategori.

Når du har registreret flere Norton-sikkerhedsprodukter på din konto, kan du tilpasse visningen ved hjælp af filterindstillingerne på siden Tjenester. Du kan tilpasse produktlisten ud fra produkternes abonnementsstatus. Produktlisten kan tilpasses vha. følgende indstillinger:

• Aktiv Viser produkter med et aktivt abonnement.

• Udløbet Viser produkter, hvor abonnementets udløbsdato er overskredet.

• Prøveversion Viser produkter, som er på prøve.

Disse filterindstillinger varierer, afhængigt af produkternes abonnementsstatus. Filterindstillingerne vises ikke, når produkterne på listen har samme abonnementsstatus.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v96346938_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 08/09/2015