Sådan tilpasses enheds- og tjenestelisterne

Du kan tilpasse listen over enheder på siden Enheder for at få vist enhederne efter kategori. Du kan vælge at få vist enhederne efter status, operativsystem eller enhedstype.

Listen over enheder kan filtreres vha. følgende indstillinger:

Efter status

Viser enhederne ordnet efter sikkerhedsstatus. Du kan vælge mellem:

• Sikker: Vælg denne indstilling for at få vist de sikrede enheder.

• Risiko: Vælg denne indstilling for at få vist de enheder, der er i fare.

Efter operativsystem

Viser enhederne ordnet efter, hvilket operativsystem de har. Du kan vælge mellem:

• Windows

• Android

• Mac

• iOS

Efter type

Viser enhederne ordnet efter type. Du kan vælge mellem:

• Pc/Mac

• Mobile enheder

Disse filterindstillinger varierer, afhængigt af enhederne og deres status. Filterindstillingerne vises ikke, når enhederne tilhører samme kategori.

Når du har registreret flere Norton-tjenester på din konto, kan du tilpasse visningen ved hjælp af filterindstillingerne på siden Enheder. Du kan tilpasse produktlisten ud fra produkternes abonnementsstatus. Produktlisten kan tilpasses vha. følgende indstillinger:

• Aktiv Viser tjenester med et aktivt abonnement.

• Udløbet Viser tjenester, hvor abonnementets udløbsdato er overskredet.

• Prøveversion Viser tjenester, som er på prøve.

Disse filterindstillinger varierer, afhængigt af tjenesternes abonnementsstatus. Filterindstillingerne vises ikke, når tjenesterne på listen har samme abonnementsstatus.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v96346938_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 12/04/2017