Meddelelsen "Du har allerede Identity Safe ..." vises, når jeg installerer Norton Identity Safe

Meddelelsen betyder, at Norton Identity Safe allerede er installeret på din computer. Identity Safe er en funktion i Norton Internet Security, Norton 360 og Norton Security. Hvis et af disse Norton-programmer er installeret på computeren, har du allerede Identity Safe.

For at kunne bruge Identity Safe skal du konfigurere det i browseren og Norton-programmet.

Konfigurer Identity Safe i dit Norton-program

1. Start Norton-programmet.

Hvis du har installeret Norton Identity Safe, skal du gå videre til trin 5.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Identitetsbeskyttelse under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer ud for Identity Safe.

5. Indtast din mailadresse i vinduet Log på eller opret konto, hvis du vil logge på din Norton-konto eller oprette en ny Norton-konto, og klik på Næste.

6. Hvis du allerede har en Norton-konto, kan du indtaste adgangskoden til din konto og klikke på Log på. Indtast adgangskoden til din boks, og åbn din Identity Safe-boks.

Gå videre til trin 7, hvis du ikke har en Norton-konto.

7. Indtast den nye adgangskode i feltet Adgangskode i vinduet Opret din Norton-konto.

Klik på Acceptér og tilmeld.

8. Indtast en adgangskode til din boks i vinduet Ny oprettelse af boks: Adgangskode til boks, og klik på Næste.

Adgangskoden til din boks skal være anderledes end den til din Norton-konto.

9. Indtast adgangskoden igen for at bekræfte den i vinduet Ny oprettelse af boks: Bekræft adgangskode, og klik på Næste.

10. Indtast en huskeregel for adgangskoden i vinduet Ny oprettelse af boks: huskeregel for adgangskode, og klik på Næste.

11. Klik på Udfør i vinduet Installation udført.

Identity Safe-boksen er oprettet. Du kan oprette dine loginoplysninger eller importere fra en tidligere eksporteret boksfil.

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken webbrowser du bruger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v96303918_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/09/2016