Afinstaller Norton Online Backup

Følg vejledningen til afinstallation af Norton Online Backup i et af følgende afsnit afhængigt af styresystemet:

Selvom Norton Online Backup afinstalleres på din computer, slettes det tidligere backupsæt ikke fra den pågældende computer.

Afinstaller Norton Online Backup i Windows

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Vælg Norton Online Backup på listen over installerede programmer, og klik på Fjern eller Afinstaller.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at afinstallere Norton Online Backup.

Afinstaller Norton Online Backup på Mac

1. Klik på Start > Computer i menulinjen.

2. Åbn mappen Bibliotek > Programsupport > Norton Online Backup.

3. Dobbeltklik på Afinstaller Norton Online Backup.

4. Indtast din administratoradgangskode, og klik derefter på OK.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v96296979_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 30/08/2017