Hvordan fjerner jeg Search Protect fra Conduit fra min computer?

Dette dokument indeholder oplysninger om, hvordan man fjerner det uønskede program Search Protect fra Conduit.

Denne artikel er ikke relevant for Windows XP-brugere. Hvis du har brug for yderligere assistance, kan du kontakte vores Spyware- og virusfjernelsestjeneste.

TRIN 1

Kør Norton Power Eraser - Scanning efter uønskede programmer

1. Download Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på ikonet Scanning efter uønskede programmer i vinduet Norton Power Eraser.

Når Norton Power Eraser har fuldført scanningen, vises resultaterne i vinduet Scanning efter uønskede programmer er fuldført.

7. Klik på Afinstaller ud for uønskede programmer eller værktøjslinjer i vinduet Scanning efter uønskede programmer er fuldført.

8. Følg anvisningerne på skærmen.

9. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

TRIN 2

Fjern Search Protect fra Conduit

Hvis Norton Power Eraser ikke fjerner de uønskede værktøjslinjer, skal de fjernes manuelt ved hjælp af Tilføj/fjern programmer eller Afinstaller et program i Kontrolpanel.

1. Tryk på Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Klik på Search Protect og derefter på Fjern eller Afinstaller på listen over installerede programmer.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

TRIN 3

Fjern Conduit-mapper, -filer og -billedfiler

1. Åbn C:\Program files (x86) eller C:\Program files

2. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

3. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

mapper med kontrolelementer

4. Vælg Vis skjulte filer, mapper eller drev i vinduet Mappeindstillinger under fanen Vis.

Fjern markeringen ud for Skjul beskyttede styresystemsfiler (anbefales).

5. Klik på Anvend og derefter på OK.

6. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

7. Indtast følgende placeringer en efter en, og tryk på Enter.

Åbn hver enkelt placering, og slet alle mapper, der vedrører Conduit.

• %AppData%\Conduit

• %AppData%\searchprotect

• %AppData%\Conduit\ChromeExtData

• %AppData%\Conduit\ChromeExtData\kdfbddbdpnahdahmamlolacimfdbeckk

• %AppData%\Conduit\ChromeExtData\kdfbddbdpnahdahmamlolacimfdbeckk\Repository

• %AppData%\CRE

• %Temp%\CT3281675

• %Temp%\CT3281675\plugins

• %ProgramFiles%\Conduit

• %ProgramFiles%\Conduit\CT3281675

• %ProgramFiles%\Conduit\CT3281675\plugins

TRIN 4

Sikkerhedskopieringen af Windows registeret

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

regedit

Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

3. Klik på Eksportér i menuen Fil.

4. Indtast et navn, du kan huske, f.eks. "sikkerhedskopi af registreringsdatabasen", i feltet Filnavn.

5. Vælg en placering, hvor du ønsker at gemme registerfilen (.reg).

6. Klik på Gem.

Gem sikkerhedskopien en uges tid, indtil du er sikker på, at dine ændringer ikke har forårsaget nogen problemer.

TRIN 5

Slet registreringsdatabasenøgler, der vedrører Conduit

Disse trin kræver et avanceret indblik i Windows-styresystemet. Vi anbefaler på det kraftigste, at disse trin udføres af en avanceret bruger.

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

regedit

Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

3. Gå til følgende placeringer, og fjern alle indtastninger, der vedrører Conduit.

Højreklik på punktet, og klik på Slet.

• HKEY_CURRENT_USER\Software\Conduit

• HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Conduit

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Conduit

• HKEY_USERS\S-1-5-21-1895488484-4184314878-4136777622-1000\Software\Conduit

4. Klik på Find i menuen Rediger.

5. Indtast følgende i vinduet Find ud for Find hvad.

Conduit

6. Vælg Nøgler, Værdier og Data under Se på.

7. Klik på Find Næste.

Resultaterne vises i højre rude.

8. Højreklik på indtastningen, og klik på Rediger.

9. Slet værdien eller dataene i vinduet Rediger streng under Værdidata.

10. Klik på Ok.

11. Tryk på F3 for at søge efter flere punkter.

Slet værdierne, som er beskrevet i trin 7 og 8. Bliv ved med at søge, indtil der ikke vises flere resultater.

12. Klik på Afslut i menuen Filer.

Alt efter hvilken browser du bruger, skal browserindstillingerne nulstilles til helt at fjerne de uønskede værktøjslinjer og søgemaskiner.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v96233795_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/10/2016