Kørsel af scanninger fra kommandolinjen

Norton-programmet gør det muligt at udføre flere scanninger fra kommandolinjen. Denne avancerede brugerfunktion fås som del af funktionen Norton Scanner i Norton-programmet. Symantec anbefaler, at du kun bruger denne funktion, hvis du er avanceret bruger.

Du kan åbne kommandolinjens grænseflade ved at gå til Finder > Programmer > Hjælpeprogrammer > Terminal.

Kørsel af en hurtig scanning

• Indtast følgende i kommandolinjen: /usr/bin/nortonscanner quickscan.

Kørsel af en komplet systemscanning

• Indtast følgende i kommandolinjen: /usr/bin/nortonscanner systemscan.

Scanning af en bestemt fil

• Indtast følgende i kommandolinjen: /usr/bin/nortonscanner - a <file path>.

Scanning af en komprimeret fil

• Indtast følgende i kommandolinjen: /usr/bin/nortonscanner - c <file path>.

Scanning af karantænen

• Indtast følgende i kommandolinjen: /usr/bin/nortonscanner quarantine.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v96192107_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 05/06/2018