Ret fejlen, hvis Norton-værktøjslinjen er skjult i Google Chrome

En nylig opdatering har medført, at Norton Security-værktøjslinjen som standard er skjult. Norton-værktøjslinjen beskytter dig med funktionerne Norton Safe Web, Norton Antiphishing og Norton Scam Insight, selvom den er skjult, når du surfer på nettet. Den vil stadig vise blokerede sider for disse funktioner.

Hvis du vil gøre Norton Security-værktøjslinjen synlig, skal du klikke på udvidelsesknappen Norton Security-værktøjslinje i det øverste højre hjørne af Google Chrome-browseren.

Værktøjslinjen vises, så længe du er på det aktuelle websted. Når du går til et nyt websted eller åbner en ny fane, vil værktøjslinjen blive skjult igen.

Denne opdatering løser et visningsproblem, der opstår, når Norton Security-værktøjslinjen vises med den seneste Norton Identity Safe-udvidelse, og får visse Identity Safe-elementer til at stå forkert.

Vi forsikrer dig om, at Norton efter denne opdatering stadig er aktiv og beskytter dig, selvom værktøjslinjen ikke er synlig.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v96187002_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/04/2018