Beskytter Norton-mailscanning mine krypterede mailkonti?

Mailscanningsfunktionen i Norton-programmet kan ikke scanne mail fra konti, som er konfigurerede til SSL. Mailscanningen kan kun scanne mail fra konti, som er konfigurerede til POP3 og SMTP. Mail, som du modtager på dine sikre konti (SSL), krypteres, og Norton-mailscanning kan ikke scanne dem, før de er downloadet i din indbakke.

Men du er stadig beskyttet. Hvis nogen sender en mail til dig med en inficeret, vedhæftet fil, hentes filen til din indbakke sammen med mailen. Når du forsøger at åbne den inficerede fil, registreres og fjernes den af Auto-Protect i dit Norton-program.

Dette er tilfældet med næsten al internetmail. De inficerede, vedhæftede filer kan hentes, men når du forsøger at åbne dem, registreres og fjernes de af Norton.

Med POP3-konti registrerer og fjerner mailscanningsfunktionen den inficerede fil, før den downloades i din indbakke.

Dit Norton-program er designet til at overvåge det ekstra lag beskyttelse, som mailscanningsfunktionen gør mulig med POP3-konti. Derfor vil du muligvis opleve en advarselsmeddelelse om, at din computer ikke er beskyttet, når mailscanningsfunktionen deaktiveres. Advarslen kan ignoreres på SSL-konti, eller hvis du ikke har en mailkonto, som er konfigureret.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v96137879_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 11/02/2014