Diskoptimering defragmenterer SSD-harddisken på min Windows 8-computer

Diskoptimering i Windows 7 er ikke kompatibel med SSD-harddiske. Men i Windows 8 udføres en generel optimering af defragmentering og optimering for at håndtere forskellige typer harddiske, deriblandt SSD-harddiske.

Microsoft har introduceret Defragmenter og Optimer i Windows 8, hvilket også inkluderer Lageroptimeringsprogrammet. På SSD-harddiske skal Lageroptimeringsprogrammet udføre diskoptimeringen og diskoprydningen ved periodisk inaktivitet. Processen adskiller sig fra almindelig defragmentering og kan bruges på SSD-harddiske.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v95982396_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 10/02/2014