Diskoptimering defragmenterer SSD-harddisken på min Windows 8-computer

Diskoptimering i Windows 7 er ikke kompatibel med SSD-harddiske. Men i Windows 8 udføres en generel optimering af defragmentering og optimering for at håndtere forskellige typer harddiske, deriblandt SSD-harddiske.

Microsoft har introduceret Defragmenter og Optimer i Windows 8, hvilket også inkluderer Lageroptimeringsprogrammet. På SSD-harddiske skal Lageroptimeringsprogrammet udføre diskoptimeringen og diskoprydningen ved periodisk inaktivitet. Processen adskiller sig fra almindelig defragmentering og kan bruges på SSD-harddiske.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v95982396_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 10/02/2014