Er min Windows XP-computer stadig beskyttet, når Microsoft ikke længere yder support?

Microsoft har officielt meddelt, at der ikke længere ydes support til Windows XP pr. 8. april 2014. Dine Norton-produkter vil stadig understøtte Windows XP i den nærmeste fremtid. Produkter, der i øjeblikket understøttes, inkluderer den seneste version af:

• Norton AntiVirus

• Norton Internet Security

• Norton 360

• Norton Security Suite

• Norton Security

Men vær opmærksom på, at udover at køre de mest opdaterede sikkerhedsprogrammer er det også vigtigt at beskytte computeren ved at holde den opdateret med styresystemets nyeste servicepakke og fejlretninger.

Microsoft har meddelt, at der ikke længere offentliggøres rettelser til Windows XP, så computere med Windows XP er mulige mål for cyberkriminelle, især hvis der bliver opdaget nye sårbarheder i operativsystemet. Alt efter hvilke trusler der er tale om, bliver Windows XP muligvis sårbar over for virus og risici, som de seneste udgaver af Windows er immune over for. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du hurtigst muligt opgraderer din Windows-computer til et styresystem, som understøttes.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v95977279_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016