Fortsat Norton-beskyttelse til Windows XP efter ophør af Microsofts support

Microsoft® har officielt meddelt, at der ikke længere ydes support til Windows XP pr. 8. april 2014. Dine Norton-produkter vil stadig understøtte Windows XP i den nærmeste fremtid.

Nortons klientsikkerhedssoftware modtager ikke længere de nye produktopdateringer, som kunderne med understøttede versioner af Windows (Windows 10, Windows 8 og Windows 7) modtager. Nortons klientsikkerhedssoftware vil dog fortsat modtage de nyeste malwaredefinitioner via LiveUpdate, sårbarhedsopdateringer og kompatibilitetsrettelser. Identity Safe-browserudvidelsen understøttes ikke længere i Windows XP. Du kan få flere oplysninger i Norton-vedligeholdelsestilstand til Windows XP og Windows Vista.

Men du skal være opmærksom på, at det også er vigtigt at beskytte computeren ved at holde den opdateret med de nyeste servicepakker og fejlrettelser udover at køre de mest opdaterede sikkerhedsprogrammer.

Som Microsoft har meddelt, vil de ikke længere offentliggøre patches til Windows XP. Computere, der bruger dette operativsystem, kan blive mål for cyberkriminelle, især hvis der opdages nye sårbarheder. Alt efter hvilke trusler der er tale om, bliver Windows XP muligvis sårbar over for virus og risici, som de seneste udgaver af Windows er immune overfor. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du hurtigst muligt opgraderer din computer til et operativsystem, som understøttes, hvis du i øjeblikket bruger Windows XP.

1 Kilde: https://support.microsoft.com/en-us/help/14223/windows-xp-end-of-support

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v95977279_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/06/2018