Der sker intet, når jeg forsøger at køre en scanning i Norton-programmet

Dette problem kan skyldes en mislykket opdatering. Download og kør reparationsværktøjet for at rette fejlen. Hvis du stadig ikke kan køre en scanning, skal du afinstallere og geninstallere programmet vha. værktøjet Norton Removal and Reinstall.

Windows XP-brugere skal fortsætte til trin 2 og køre værktøjet Norton Remove and Reinstall.

TRIN 1

Download og kør reparationsværktøjet

1. Download reparationsværktøjet.

Gem filen på skrivebordet i Windows.

2. Dobbeltklik på filen NortonMountPointRepair.exe på skrivebordet.

Hvis du kører værktøjet, accepterer du aftalen om brug.

3. Genstart computeren.

4. Kør en hurtig scanning, når computeren er genstartet.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Fjern og geninstaller.

Knappen Fjern kun vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder. Klik på Fjern kun.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v95937867_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/10/2016