Fejlmeddelelsen "Der opstod en ukendt fejl" vises, når jeg starter Norton Security for Mac

Du kan rette fejlen ved at genstarte Mac-computeren og derefter installere Norton-programmet. Hvis problemet fortsætter, skal du gøre følgende:

TRIN 1

Afinstaller Norton Security

1. Download filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.zip, som du har downloadet.

Filen pakkes ud.

3. Åbn mappen RemoveSymantecMacFiles.

4. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.command.

5. Indtast Mac OS X-administratoradgangskoden, og tryk på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

6. Gør et af følgende:

• Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og mapper, skal du indtaste 1

• Hvis du vil afslutte RemoveSymantecMacFiles uden at fjerne filer, skal du indtaste 2

7. Tryk på retur.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filer.

8. Gå til menuen Terminal, og klik på Afslut terminal.

Hvis du har oplevet denne fejl i Mac 0S X 10.8.0 eller tidligere, skal du opdatere styresystemet til den seneste udgave af Mac OS X 10.8.x, før Norton-programmet geninstalleres.

Du kan læse mere om opdatering af OS i Apples artikel fra vidensbasen.

TRIN 2

Download Norton-programmet

1. Gå ind på norton.com/setup.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Installation.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

7. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

8. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

9. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

10. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Yderligere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v95347924_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 05/07/2016