Aktivering eller deaktivering af scanninger ved inaktivitet

Norton-programmet sikrer din Mac mod de seneste sikkerhedstrusler ved automatisk at scanne computeren med funktionen Scanninger ved inaktivitet. Norton-programmet registrerer, hvornår du ikke bruger din Mac, og kører derefter scanningen.

Scanninger ved inaktivitet bør altid være slået til, så Norton-programmet kan scanne computeren, når den ikke er i brug.

Aktivering eller deaktivering af scanninger ved inaktivitet

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Beskyt min Mac i ruden i venstre side.

3. I rækken Scanninger ved inaktivitet skal du flytte knappen til positionen Fra eller Til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v95123622_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 08/09/2016