Om Scanninger ved inaktivitet

Norton-programmet sikrer din Mac mod de seneste sikkerhedstrusler ved automatisk at scanne computeren med funktionen Scanninger ved inaktivitet. Med Scanning ved inaktivitet registreres de tidspunkter, hvor du ikke bruger din Mac, hvorefter scanningen køres.

Funktionen Scanninger ved inaktivitet er automatisk aktiveret, når du installerer Norton-programmet. Selvom scanninger ved inaktivitet køres automatisk, kan du stadig tilpasse indstillingerne for scanninger ved inaktivitet. I Norton-programmet afgøres det, hvornår en scanning ved inaktivitet skal køres, afhængigt af dine indstillinger og et par andre foruddefinerede parametre.

Scanningsindstillingerne for inaktivitet ændres ikke, når Mac-computeren anvendes af en anden bruger. Norton-programmet registrerer, når Mac-computeren er inaktiv, og kører scanningen ved inaktivitet med de indstillinger, som er konfigureret.

Hvis du begynder at bruge din Mac igen, afbrydes en scanning ved inaktivitet, som blev startet, mens computeren ikke blev brugt. Scanningen genoptages imidlertid, når din Mac ikke bruges igen. Scanninger ved inaktivitet bør altid være slået til, så Norton-programmet kan scanne din Mac, når den ikke er i brug.

Du kan bruge indstillingen Gendan standardindstillinger til at nulstille indstillingerne for Scanninger ved inaktivitet til standardindstillingerne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v95123212_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 28/09/2015