Tilpasning af indstillingerne for planlagte scanninger

Du kan konfigurere Norton-programmet til at køre en planlagt scanning. Norton-programmet kører scanningen på et bestemt tidspunkt og en bestemt dag. Hvis den planlagte scanning starter, når du bruger computeren, kan du køre scanningen i baggrunden, så du ikke behøver at stoppe med at arbejde. Norton-programmet giver dig mulighed for at tilpasse indstillingerne for den planlagte scanning.

Resultaterne af scanningen vises på din computer, når den planlagte scanning er gennemført.

Indstillingerne for en planlagt scanning ændres ikke, når Mac-computeren anvendes af en anden bruger. Norton-programmet kører den planlagte scanning på det planlagte tidspunkt med de indstillinger, som er konfigureret.

Tilpasning af indstillingerne for planlagte scanninger

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Beskyt min Mac i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Planlagte scanninger.

4. Konfigurer scanningsindstillingerne i vinduet Planlagte scanninger.

Du kan vælge mellem:

Hvornår skal der scannes?

Gør det muligt at angive den dag og det tidspunkt, scanningen skal køres i Norton-programmet.

Hvad skal scannes?

Gør det muligt at angive det område, som Norton-programmet skal scanne.

Du kan vælge mellem:

• Startdisk

Udfører en scanning på din Macs startdisk.

• Alle brugermapper

Gør det muligt at udføre en scanning for alle hjemmemapper på din Mac.

• Hele systemet

Gør det muligt at udføre en scanning for alle tilgængelige diske på din Mac.

Scan arkiver i komprimerede arkiver (anbefales)

Gør det muligt at aktivere eller deaktivere Norton-programmets funktion til at scanne de arkiver, der findes i komprimerede arkiver.

Vis resultater af planlagte scanninger

Gør det muligt at angive, hvornår Norton-programmet skal give dig besked om resultaterne fra en planlagt scanning.

Du kan vælge mellem:

• Kun ved registrering af infektioner

Vælg denne indstilling, hvis du vil have besked, når der registreres en sikkerhedstrussel.

• Altid

Vælg denne indstilling, hvis du vil underrettes om aktiviteter i Norton-programmet i løbet af den planlagte scanning. Du kan modtage beskeder om aktiviteter såsom udførte scanninger eller scanninger, som blev annulleret på grund af systemaktivitet.

Gendan standardindstillinger

Bruges til at angive de anbefalede indstillinger under Planlagte scanninger.

5. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v95122435_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 08/09/2016