Aktivering eller deaktivering af planlagte scanninger

Du kan konfigurere Norton-programmet til at køre en planlagt scanning. Norton-programmet kører scanningen på et bestemt tidspunkt og en bestemt dag.

Hvis den planlagte scanning starter, når du bruger computeren, kan du køre scanningen i baggrunden, så du ikke behøver at stoppe med at arbejde. Du skal aktivere Planlagte scanninger, hvis Norton-programmet skal kunne scanne din computer. Planlagte scanninger er som standard deaktiveret.

Aktivering eller deaktivering af planlagte scanninger

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Beskyt min Mac i ruden i venstre side.

3. I rækken Planlagte scanninger skal du flytte skydeknappen til positionen Til eller Fra.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v95122415_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 08/09/2016