Om planlagte scanninger

Norton-programmet registrerer automatisk, når din Mac er inaktiv, og kører en scanning ved inaktivitet.

Du kan imidlertid også planlægge en scanning, der køres, som det passer dig. Du kan planlægge, at en scanning køres automatisk på et bestemt tidspunkt en bestemt dag. Hvis den planlagte scanning starter, når du bruger computeren, kan du køre scanningen i baggrunden, så du ikke behøver at stoppe med at arbejde.

Scanningsindstillingerne for inaktivitet ændres ikke, når Mac-computeren anvendes af en anden bruger. Norton-programmet kører den planlagte scanning på det planlagte tidspunkt med de indstillinger, som er konfigureret.

Resultaterne af scanningen vises på din computer, når den planlagte scanning er gennemført.

Du kan bruge indstillingen Gendan standardindstillinger til at nulstille indstillingerne for Planlagte scanninger til standardindstillingerne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v95122407_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 28/09/2015