Visning af netværksaktiviteter

Du kan se oplysninger om indkommende og udgående netværksforbindelser i vinduet Netværksaktivitet.

Du kan også søge efter en bestemt type program, tjeneste, port eller IP-adresse, som kører på din Mac, og se oplysningerne om netværksforbindelsen i vinduet Netværksaktivitet. Du kan få vist oplysninger om de seneste aktiviteter under følgende kategorier:

Forbindelser

Gør det muligt at se oplysninger om netværksforbindelsen baseret på forbindelsestypen.

Du kan vælge mellem:

• Ind i min Mac

Viser en liste over alle indkommende forbindelser til din Mac.

• Ud af min Mac

Viser en liste over alle udgående forbindelser fra din Mac.

• Lyttende

Viser en liste over alle de programmer, der er tilsluttet porte, som er åbne for indkommende trafik.

Søg efter

Gør det muligt at se oplysninger om netværksforbindelsen baseret på de programmer, tjenester eller porte, der kører på din Mac.

Du kan vælge mellem:

• Programmer

Gør det muligt at søge efter og få vist en liste over programmer, der i øjeblikket kører på din Mac.

• Tjenester og porte

Gør det muligt at søge efter og få vist en liste over tjenester og porte, der i øjeblikket kører på din Mac.

Visning af netværksforbindelser

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Aktivitet i ruden i venstre side.

3. Klik på visningsikonet i rækken Netværksaktivitet.

4. Gå til vinduet Netværksaktivitet, og vælg et program, en tjeneste eller port for at få vist oplysninger om de aktuelle netværksforbindelser.

5. Klik på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v95119954_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 01/09/2016