Meddelelse: "Et eller flere vigtige programmer er blevet ændret. Kør Dynamisk opdatering, eller geninstaller programmet", når jeg starter Norton Utilities 16.0

TRIN 1

Kør Smart Update

1. Start Norton Utilities.

2. Klik på Smart Update nederst til højre i vinduet.

3. Klik på Næste i vinduet Smart Update.

4. Klik på Afslut, når Smart Update har installeret alle de tilgængelige opdateringer.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Afinstaller Norton Utilities

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Skriv følgende tekst i dialogboksen Kør, og tryk på Enter :

appwiz.cpl

3. Klik på Norton Utilities på listen over installerede programmer, og klik derefter på Fjern eller Afinstaller.

4. Klik på Ja for at bekræfte.

5. Når afinstallationen er afsluttet, skal du lukke alle programmer og genstarte computeren.

TRIN 3

Download af Norton Utilities

1. Log på Norton.

2. Klik på Ordrenummer ved siden af Norton Utilities på siden Ordrehistorik for at få vist ordreoplysningerne.

3. Under Ordreoplysninger skal du kopiere produktnøglen.

4. Klik på Download ved siden af Norton Utilities.

5. Du bliver sendt videre til Download Manager-siden. Klik på linket for at downloade filen.

Hvis du ikke kan downloade Norton Utilities via Norton Management, kan du downloade det via følgende link:

Norton Utilities

6. Dobbeltklik på filen, når den er overført til computeren.

7. Følg anvisningerne på skærmen for at installere programmet, og genstart computeren.

8. Når du bliver bedt om at aktivere Norton Utilities, skal du indtaste produktnøglen og derefter klikke på Aktivér.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v94838161_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/04/2017