Eksport og import af Norton Password Manager-data

Du kan eksportere dine Norton Password Manager-data af sikkerhedshensyn, til gendannelse af data eller for at overføre dem til en ny computer. Hvis du glemmer adgangskoden til din boks og vil oprette en ny boks, kan du bruge de sikkerhedskopierede data til at gøre boksen klar.

På samme måde kan du importere data i en eksisterende boks. Når du importerer data, kan du vælge en af følgende indstillinger:

• Flet med eksisterende data : De importerede data sammenflettes med de eksisterende data i boksen

• Erstat eksisterende data : De eksisterende data i boksen erstattes af de importerede data.

Filen med de data, der skal importeres, må ikke være større end 15 MB (.CSV-filer).

Sådan eksporterer du data

1. Hvis du bruger Norton Password Manager i Windows, skal du dobbeltklikke på ikonet for Norton Password Manager på skrivebordet eller proceslinjen.

2. Klik på ikonet for indstillinger i hovedvinduet i Norton Password Manager.

3. Klik på fanen Import/eksport.

4. Vælg et af følgende filformater under Eksportér boks :

• Password Manager-backupformat - DAT-fil

• Ren tekst - CSV-fil (kun til logins og noter)

5. Du kan beskytte din DAT-fil med en adgangskode. Hvis du vil gøre din DAT-fil mere sikker, skal du skrive en adgangskode og så bekræfte den.

6. Klik på Eksportér.

7. Indtast adgangskoden til din boks, og klik på OK.

8. Vælg et filnavn og det sted, dine boksdata skal gemmes.

9. Klik på Gem.

10. Klik på OK i bekræftelsesdialogboksen.

Sådan importerer du data

1. Hvis du bruger Norton Password Manager i Windows, skal du dobbeltklikke på ikonet for Norton Password Manager på skrivebordet eller proceslinjen.

2. Klik på ikonet for indstillinger i hovedvinduet i Norton Password Manager.

3. Klik på fanen Importér/eksportér.

4. Klik på Importér i afsnittet Importér boks.

5. Vælg en af følgende indstillinger i vinduet Importér fra boks :

• Flet importerede data med eksisterende data

• Erstat eksisterende data med importerede data

6. Klik på Importér, og vælg den fil, du vil importere. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive din adgangskode for at starte importen af filen.

7. Klik på OK i bekræftelsesdialogboksen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v94725076_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/08/2018