Eksport eller import af Identity Safe-data

Du kan eksportere dine Identity Safe-data af sikkerhedsgrunde, til gendannelse af data eller for at overføre dine Identity Safe-data til en ny computer. Hvis du glemmer adgangskoden til din boks og vil oprette en ny boks, kan du bruge de data, du lavede en backup af, til at gøre boksen klar.

På samme måde kan du importere data i en eksisterende boks. Når du importerer data, kan du vælge en af følgende indstillinger:

• Flet med aktuelle data : De importerede data sammenflettes med de eksisterende data i boksen

• Erstat eksisterende data : De eksisterende data i boksen erstattes af de importerede data.

Filstørrelsen for de importerede data må ikke overstige 15 MB for .CSV-filer og 35 MB for .NPM-filer.

Sådan eksporterer du data

1. Udfør en af følgende handlinger:

• For Norton 360 skal du klikke på Indstillinger > Identitetsbeskyttelse og derefter klikke på Konfigurer i rækken Identitetsbeskyttelse.

• For Norton Internet Security skal du klikke på Indstillinger klikke på fanen Internet, klikke på Identity Safe, og derefter klikke på Konfigurer i rækken Identity Safe.

• For Norton Identity Safe i Windows skal du dobbeltklikke på ikonet for Norton Identity Safe på skrivebordet eller proceslinjen.

2. I hovedvinduet i Norton Identity Safe skal du klikke på indstillingsikonet.

3. Klik på fanen Import/eksport.

4. Vælg et af følgende filformater i afsnittet Eksportér boks :

• Identity Safe-backupformat - DAT-fil

• Ren tekst - CSV-fil (kun til login og noter)

5. Du kan beskytte din DAT-fil med en adgangskode. Hvis du vil gøre din DAT-fil mere sikker, skal du skrive en adgangskode og så bekræfte den.

6. klik på Eksportér.

7. Indtast adgangskoden til din boks, og klik derefter på OK.

8. Vælg et filnavn og det sted, dine boksdata skal gemmes.

9. Klik på Gem.

10. Klik på OK i bekræftelsesdialogboksen.

Sådan importerer du data

1. Udfør en af følgende handlinger:

• For Norton 360 skal du klikke på Indstillinger > Identitetsbeskyttelse og derefter klikke på Konfigurer i rækken Identitetsbeskyttelse.

• For Norton Internet Security skal du klikke på Indstillinger klikke på fanen Internet, klikke på Identity Safe, og derefter klikke på Konfigurer i rækken Identity Safe.

• For Norton Identity Safe i Windows skal du dobbeltklikke på ikonet for Norton Identity Safe på skrivebordet eller proceslinjen.

2. I hovedvinduet i Norton Identity Safe skal du klikke på indstillingsikonet.

3. Klik på fanen Import/eksport.

4. Klik på Importér i afsnittet Importér boks.

5. Vælg en af følgende indstillinger i vinduet Importér fra boks :

• Flet importerede data med eksisterende data

• Erstat eksisterende data med importerede data

6. Klik på Importér, og vælg den fil, du vil importere. Hvis du bliver bedt om det, skal du angive din adgangskode for at starte importen af filen.

7. Klik på OK i bekræftelsesdialogboksen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v94725076_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015