Gendannelse af manglende Norton-værktøjslinje i Internet Explorer

Norton-værktøjslinjen installeres sammen med Norton. Norton-værktøjslinjen kan ikke downloades som en separat tilføjelse eller udvidelse til din browser. De nyeste versioner af Norton er kompatible med Internet Explorer 8, 9, 10 og 11.

Du kan hente den nyeste version af Norton fra Norton Opdateringscenter. Hvis du har fået Norton fra din tjenesteudbyder, kan du spørge udbyderen, om det er den nyeste version.

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hvis Norton-værktøjslinjen stadig ikke vises i Internet Explorer, når alle opdateringerne til Norton er installeret, skal du aktivere udvidelsen Norton-værktøjslinje.

Aktivér Norton-værktøjslinjen i Internet Explorer

1. Start Internet Explorer.

2. Klik på Funktioner, og klik derefter på Administrer tilføjelsesprogrammer.

3. Klik på Norton-værktøjslinje på listen over Senest indlæste tilføjelsesprogrammer.

4. Hvis statussen er Deaktiveret, skal du klikke på Aktivér.

5. Klik på Luk.

6. Start Internet Explorer igen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v94683397_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/09/2018