Meddelelse om udfasning af Norton Mobile Utilities

Efterhånden som vi tilpasser os vores nye tilbudsstrategi og strømlining af produkter for at tilbyde kunderne færre og mere integrerede løsninger, vil Symantec fra og med den 22. januar 2014 ikke længere sælge Norton Mobile Utilities, som forbedrer ydeevnen på mobiltelefoner og tablets med Android.

Hvorfor udfaser Symantec Norton Mobile Utilities?

• Symantec udfaser Norton Mobile Utilities for at kunne udnytte vores ressourcer mere effektivt med henblik på beskyttelse af forbrugernes data på mobilenheder.

Jeg har lige købt Norton Mobile Utilities. Hvad sker der nu?

• Hvis du har købt Norton Mobile Utilities, kan du stadig bruge det og få den bedst mulige batterilevetid og ydeevne på din Android-enhed, men der ydes ikke længere support efter den 22. januar 2014.

Jeg har haft Norton Mobile Utilities i et stykke tid - kan jeg fortsætte med at bruge det?

• Ja. Norton Mobile Utilities vil stadig fungere efter den 22. januar 2014. Men på grund af løbende opdateringer til Googles styresystem Android kan der opstå kompatibilitetsproblemer med din version af Norton Mobile Utilities i fremtiden, som vil påvirke Norton Mobile Utilities på din enhed. Der ydes support på dit produkt til og med den 22. januar 2014.

Kan jeg installere Norton Mobile Utilities igen på min nye Android-enhed?

• Så længe du kan logge på din Google Play- eller Amazon Android Appstore-konto med den samme mailadresse, som du indtastede ved købet, kan du installere Norton Mobile Utilities på dine Android-enheder igen. Hvis du har købt Norton Mobile Utilities i Samsung App Store, kan du ikke installere applikationen igen, og du bør kontakte Nortons supportafdeling.

Jeg har problemer med Norton Mobile Utilities. Ydes der stadig support?

• Der ydes support til Norton Mobile Utilities til og med den 22. januar 2014. Der ydes support pr. telefon, mail og vidensbasen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v94636909_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 10/09/2015