Fejlmeddelelsen "Har du tillid til, at webstedet bruger udvidelsen 'NortonInternetSecurityBF'?" når jeg besøger websteder via Safari

Giv websteder tilladelse til at indlæse Norton-udvidelsen

1. Åbn Safari-browseren.

2. Klik på Safari og derefter på Indstillinger... i Apple-menulinjen.

3. Klik på Administrer indstillinger for websted... i fanen Sikkerhed.

4. Vælg udvidelsen NortonInternetSecurityBF i venstre rude i vinduet, der åbnes.

5. Hvis webstedet, du besøger, viser denne meddelelse, skal du under Åbne websteder ændre indstillingen til Tillad.

6. Hvis du vil give Norton-udvidelsen tilladelse til at blive indlæst som standard på alle websteder, skal du ud for Når andre websteder besøges vælge Tillad altid.

7. Klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v93604017_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 06/01/2016