Fejlmeddelelsen "Har du tillid til, at webstedet bruger udvidelsen 'NortonInternetSecurityBF'?" på Mac-computere

Giv websteder tilladelse til at indlæse Norton-udvidelsen

1. Åbn Safari-browseren.

2. Klik på Safari og derefter på Indstillinger... i Apple-menulinjen.

3. Klik på Administrer indstillinger for websted... i fanen Sikkerhed.

4. Vælg udvidelsen NortonInternetSecurityBF i venstre rude i vinduet, der åbnes.

5. Hvis webstedet, du besøger, viser denne meddelelse, skal du under Åbne websteder ændre indstillingen til Tillad.

6. Hvis du vil give Norton-udvidelsen tilladelse til at blive indlæst som standard på alle websteder, skal du ud for Når andre websteder besøges vælge Tillad altid.

7. Klik på Udført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v93604017_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 10/09/2017