Mailklienten fryser, når mit Norton-program er blevet installeret

Du vil muligvis få problemer med at få adgang til mailklienter, såsom Microsoft Outlook, når du har installeret den nyeste version af Norton-programmet. Problemet kan skyldes en fejl i Windows-filtreringsplatformen (WFP).

Hvis du vil rette fejlen, anbefaler vi, at du kører værktøjet hotfix fra Microsoft.

Ansvarsfraskrivelse: Symantec er ikke ansvarlig for nøjagtigheden af data, meninger, råd eller udtalelser fra tredjepartswebsteder. Symantec stiller disse link til rådighed som en bekvemmelighed. Inkluderingen af sådanne link antyder ikke, at Symantec støtter, anbefaler eller accepterer ansvar for indholdet på sådanne sider.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v93541988_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows 2008 Server R2
Sidst ændret: 29/01/2014