Jeg kan ikke konfigurere mit backupsæt, når jeg logger på Norton Online Backup ved hjælp af Google Chrome

Advarslen vises i Google Chrome, når websiden, du åbner, viser indhold fra både sikre (HTTPS) og usikre (HTTP) kanaler.

Selvom du åbner webstedet for Norton Online Backup via en HTTPS-forbindelse, vises noget af sidens indhold fra HTTP-placeringer. Du kan læse mere på Supportartikel til Google.

Du kan rette fejlen ved at konfigurere Google Chrome således, at alt indholdet fra webstedet for Norton Online Backup indlæses.

Aktivér Norton Online Backup-script

1. Start Google Chrome-browseren.

2. Gå til webstedet for Norton Online Backup.

3. Klik på skjold ikonet i øverste højre hjørne af browseren i adresselinjen.

4. Klik på Indlæs usikkert script i dialogboksen Denne side indeholder scripts fra uautoriserede kilder.

5. Websiden for Norton Online Backup opdateres, og indholdet genindlæses.

Hvis du er på siden Indstillinger, skal du trykke F5 for at opdatere websiden manuelt.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v93524099_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/07/2015