Hvordan slår jeg Norton Family til og fra?

Du kan slå opsyn i Norton Family fra for enkelte enheder eller enkelte børn. Hvis du bruger dit barns enhed, kan du deaktivere Norton Family, som du har installeret på enheden. På den måde kan du frit bruge enheden uden nogen husregler. Når du er færdig, skal du sikre dig, at du har aktiveret Norton Family. På Android-enheder bliver Norton Family automatisk slået til, afhængigt af hvilken indstilling du vælger til at skifte tilstand.

Hvis du midlertidigt vil slå overvågning i Norton Family fra for dit barn, kan du gøre det for hvert enkelt barn på Norton Family-webstedet eller i Norton Family-forældrestyring til Android. Du behøver altså ikke at have barnets enhed i hånden for at gøre det. Hvis du f.eks. har to børn, kan du aktivere opsyn for det første barn, og deaktivere den for det andet barn. I så fald overvåger og registrerer Norton Family kun det første barns aktiviteter.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v91978787_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 27/09/2016