Aktivering og deaktivering af opsyn i Norton Family

Du kan slå opsyn i Norton Family fra for enkelte enheder eller enkelte børn. Hvis du bruger dit barns enhed, kan du deaktivere Norton Family-klienten eller -appen, du har installeret på enheden. På den måde kan du frit bruge enheden uden nogen husregler. Når du er færdig, bør du slå klienten eller appen til. På Android-enheder slås Norton Family automatisk til, afhængigt af hvilken indstilling du vælger til at skifte tilstand.

Hvis du vil slå opsyn i Norton Family midlertidigt fra for dit barn, kan du gøre det med Norton Family-webstedet eller Norton Family-appen. Du behøver altså ikke at have barnets enhed i hånden for at gøre det. Hvis du f.eks. har to børn, kan du aktivere opsyn for det første barn, og deaktivere den for det andet barn. I så fald overvåger og registrerer Norton Family kun det første barns aktiviteter.

Sådan bruges Norton Family-webstedet til at aktivere og deaktivere opsyn i Norton Family

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på barnet, som skal administreres.

4. Gør et af følgende:

• Hvis du vil deaktivere, skal du klikke på Deaktiver Norton Family-opsyn og klikke på Ja.

• Hvis du vil aktivere, skal du klikke på Aktiver Norton Family-opsyn og klikke på Ja.

Sådan bruges en Android-enhed til at aktivere eller deaktivere opsyn i Norton Family

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. I rækken Norton Family skal du gøre et af følgende:

• Du kan aktivere Norton Family ved at trykke på knappen FRA.

• Du kan deaktivere Norton Family ved at trykke på knappen TIL.

Sådan deaktiveres Norton Family-klienten i Windows

1. Log på barnets computer.

2. Klik på Norton Family-ikonet i meddelelsesområdet yderst til højre på proceslinjen.

3. Klik på Deaktiver Norton Family.

4. Indtast dine oplysninger til Norton Family i det vindue, der vises.

5. Gør et af følgende:

• Klik på Indtil næste logon eller genstart.

• Klik på Indtil, og vælg en tidsperiode.

6. Klik på OK. Der vises en meddelelse om, at Norton Family-klienten er deaktiveret.

Sådan aktiveres Norton Family-klienten i Windows

1. Log på barnets computer.

2. Klik på Norton Family-ikonet i meddelelsesområdet yderst til højre på proceslinjen.

3. Klik på Aktiver Norton Family. Der vises en meddelelse om, at Norton Family-klienten er aktiveret.

Sådan deaktiveres Norton Family-appen på Android-enheder

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på dit profilikon i vinduet Forældertilstand. Du kan også trykke på menuikonet øverst til venstre i vinduet og trykke på Indstillinger.

3. Under Norton Family skal du trykke på Når der skiftes tilstande og vælge en af følgende muligheder:

• Tryk på Afbryd ikke midlertidigt for at lade Norton Family køre videre, mens du skifter tilstand.

• Tryk på 15 minutter eller 1 time for at deaktivere Norton Family i den valgte periode.

• Tryk på Indtil jeg skifer tilbage for at slå Norton Family fra, indtil du skifter tilbage til tilstanden Barn.

4. Tryk på Udført.

Definition af dit barns verden på nettet

Definition af husregler

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v91978787_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 20/04/2015