Kom i gang med Norton Family

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du kan beskytte dine børn, når de er på internettet, så er hjælpen nær. Vi får dig op at køre på ingen tid og giver dig alt det, du skal bruge til at beskytte familien mod farer og upassende materiale på internettet. Vi hjælper dig endda med at forhindre dine børn i at videregive fortrolige oplysninger på nettet.

Du kan nu konfigurere Norton Family til at hjælpe dine børn med at færdes i sikkerhed på internettet. Det er nemt og kræver kun tre trin.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v91978089_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 19/10/2016