Sådan føjes dine børn til Norton Family

Når du har tilmeldt dig, kan du føje dine børn til Norton Family. Du skal angive hvert at børnenes fødselsår, når du tilføjer dem. Ud fra dette kan Norton Family bedre beskytte dit barn med prædefinerede husregler, som er baseret på barnets alder.

Du kan tilpasse husreglerne, så de er i overensstemmelse med hvert barns alder og modenhed. Alt afhængigt af din situation, skal du bruge Norton Family-webstedet eller -appen til Android til at konfigurere indstillingerne for din familie. Du kan ikke bruge Norton Family til iOS til at konfigurere eller justere indstillingerne.

Sådan føjes et barn til Norton Family med Norton Family-webstedet

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Konfigurer Family øverst på siden.

3. Klik på Tilføj barn under Børn på siden Konfigurer Family.

4. Skriv barnets navn i feltet Dit barns navn.

Navnet må ikke indeholde specialtegn som f.eks. &, # eller $.

5. Vælg en avatar i rullelisten Skift avatar.

Du kan bruge linket Overfør profilbillede til at overføre et personligt billede fra din enhed. Hvis du ikke vælger et ikon, vil der blive valgt et generisk ikon.

6. Angiv dit barns køn.

7. Angiv barnets fødselsår.

8. Vælg enheden, som barnet skal tilknyttes.

9. Klik på Gem.

Sådan føjes et barn til Norton Family med en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i tilstanden Barn.

2. Tryk på Tilføj nyt barn i vinduet Vælg barn.

3. Indtast barnets navn under PROFIL, vælg et køn, og vælg en fødselsdato.

4. Tryk på barnets ikon for at vælge en avatar til barnet. Du kan vælge et billede i dit galleri eller tage et billede med det samme og bruge det til dit barns profil. Tryk på kameraikonet eller ikonet ud for dit profilbillede, og tryk derefter på Brug kamera for at tage et foto. Tryk på Vælg foto for at bruge et billede fra dit galleri.

5. Tryk på Fortsæt.

6. Norton Family tildeler husregler baseret på barnets alder. Du kan se reglerne ved at trykke på Husregler. Vil du vide mere om husregler? Definition af husregler

7. Tryk på Gem.

Sådan føjes et barn til Norton Family med Norton Family til iOS

1. Åbn Norton Family-appen.

2. Log på med dine Norton-legitimationsoplysninger.

3. Vælg et barn, som du vil knytte denne enhed til.

Hvis du vil tilføje et barn, skal du indtaste oplysningerne om barnet og så trykke på Gem.

4. Giv denne enhed et navn.

5. Tryk på Gem, og gå videre til aktivering af begrænsninger og placeringstjenester. Vil du vide mere? Fastsættelse af begrænsninger på iOS-enheder med henblik på forbedring af beskyttelsen

Redigering af barnets profiler

Sådan fjernes et barn fra Norton Family

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v91978089_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 08/03/2016