Udfyldningsassistent til Norton Identity Safe

Udfyldningsassistenten udfylder online formularer for dig, hvis Identity Safe springer trin over og udfylder nogle af felterne i formularerne. Identity Safe bruger adresserne og tegnebøgerne, som du har gemt, til automatisk at udfylde formularer og bankoplysninger på websteder. På denne måde behøver du ikke hele tiden at udfylde lange formularer, hvor du skal angive dine personlige oplysninger såsom navn, fødselsdato og telefonnummer. Du behøver heller ikke at indtaste dine bankoplysninger eller kreditkortoplysninger manuelt, hver gang du handler online. Hvis felterne i en online formular ikke er udfyldt, viser Identity Safe oplysningspanelet Åbn Udfyldningsassistent. Du kan klikke på Åbn Udfyldningsassistent for at åbne ruden Udfyldningsassistent. Du kan bruge Udfyldningsassistent til at udfylde sådanne felter. Du behøver blot at vælge en adresse eller en tegnebog i Udfyldningsassistenten og trække og slippe de ønskede oplysninger til webstederne.

Identity Safe udfylder muligvis ikke et felt i en online formular korrekt, hvis:

• Feltnavnene i onlineformularen stemmer ikke overens med de navne, der er gemt i Adresser eller Tegnebog. Eksempel: Hvis Land- eller regionsfeltet kan have forskellige navne, som Identity Safe ikke genkender.

• Feltet har ikke noget navn tilknyttet.

• Dataene, som et felt accepterer, er forskellige fra det, der er gemt i dine adresser eller tegnebøger. F.eks. kan fødselsdatoen være gemt som et tal i dine adresser, men onlineformularen accepterer kun ord.

Nogle websteder beder muligvis om nogle af dine personlige oplysninger, f.eks. din mailadresse eller dit telefonnummer. På disse websteder kan du bruge Udfyldningsassistent til at angive de ønskede oplysninger hurtigt. Du behøver blot at trække og slippe oplysningerne fra dine adresser eller tegnebøger til tekstfelterne i onlineformularen. Hvis du f.eks. vil angive telefonnummeret i en onlineformular, skal du trække og slippe oplysningerne om telefonnummeret fra dine adresser til tekstfeltet i onlineformularen. På den måde hjælper Udfyldningsassistenten dig ikke blot med at undgå fejl, når du udfylder formularerne - du forhindrer også hackere og keyloggere i at opsnappe dine personlige oplysninger. Norton-værktøjslinjen skal være slået til i dine browsere for at du kan bruge Udfyldningsassistenten. Du åbner Udfyldningsassistenten ved at klikke på BOKSEN ER ÅBEN på Norton-værktøjslinjen og dernæst klikke på ikonet Åbn Udfyldningsassistent nederst i pop op-vinduet.

Der er følgende funktioner i Udfyldningsassistenten:

Adresser

Her kan du se og vælge mellem alle de adresser, du har gemt i din boks.

Tegnebog

Her kan du se og vælge mellem alle de tegnebøger, du har gemt i din boks.

Du kan bruge ikonet Flyt til den anden side til at flytte vinduet Udfyldningsassistent fra højre til venstre og omvendt.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v91953036_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016