Sådan sletter du cloudboksen

Cloudboksen er krypteret og kan kun åbnes vha. din Norton-konto og adgangskoderne til boksen. Hvis du vil slette din cloudboks, skal du gøre det manuelt. Hvis du afinstallerer Norton fra enheden, kan du stadig bruge boksen på andre enheder.

Når du sletter en boks, fjernes alle de Identity Safe-data, som er gemt i boksen, permanent. Hvis du tror, at du får brug for dataene i boksen på et senere tidspunkt, skal du ikke slette boksen.

Sådan sletter du cloudboksen

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. I vinduet Boks lukket skal du indtaste en forkert adgangskode tre gange.

3. Klik på linket Klik her ved siden af funktionen Vil du slette din boks?.

4. I vinduet Slet boks skal du klikke på Ja, slet min boks.

5. Klik på Ja i dialogboksen med advarslen.

6. Indtast adgangskoden til din Norton-konto for at godkende, og klik på Log på.

7. Klik på OK i bekræftelsesvinduet.

Video: Sådan sletter du din Identity Safe-boks permanent

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v91952916_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016