Sletning af cloudboksen

Cloudboksen er krypteret og kan kun åbnes vha. din Norton-konto og adgangskoderne til boksen. Hvis du vil slette din cloudboks, skal du gøre det manuelt. Hvis du afinstallerer Norton fra enheden, kan du stadig bruge boksen på andre enheder.

Når du sletter en boks, fjernes alle de Password Manager-data, som er gemt i boksen, permanent. Hvis du tror, at du får brug for dataene i boksen på et senere tidspunkt, skal du ikke slette boksen.

Sletning af cloudboksen

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Onlinesikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Password Manager.

3. I vinduet Boks lukket skal du indtaste en forkert adgangskode tre gange.

4. Klik på linket Klik her ved siden af funktionen Vil du slette din boks?.

5. Klik på Ja, slet min boks i vinduet Slet boks.

6. Klik på Ja i dialogboksen med advarslen.

7. Indtast adgangskoden til din Norton-konto for at godkende, og klik på Log på.

8. Klik på OK i bekræftelsesvinduet.

Video: Sådan sletter du din Password Manager-boks permanent

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v91952916_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 22/08/2018