Tilføjelse af mærker

Med funktionen Tags kan du føje mærker til Loginoplysninger, Adresser, Tegnebog og Noter. Når du tilføjer mærker, bliver oplysningerne i din boks kategoriseret, så du let kan finde og få adgang til dem.

Du kan for eksempel føje mærket Social til alle loginoplysninger til sociale netværk i din boks. Du kan bruge mærket Social i ruden Tags til nemt at få vist og få adgang til alle webstederne med dine sociale netværk.

Sådan føjer du et mærke til dine eksisterende Identity Safe-data

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Vælg de data, som du vil tilføje en mærkat.

Hvis du for eksempel vil føje en mærkat til loginoplysninger, kan du klikke på Loginoplysninger og klikke på loginoplysningerne på listen.

3. Klik på Rediger i vinduet, der åbnes.

4. Indtast datakategorien i feltet Mærkater.

Hvis du vil føje flere mærkater til dine data, kan du adskille hver mærkat med et komma.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v91952866_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016