Om Foretrukne

Du vil muligvis komme til at bruge nogle af dine Identity Safe-data regelmæssigt på nettet. Du kan tilføje disse data som Foretrukne. Ved at tilføje data som foretrukne kan du hurtigt vælge de data, som du tit bruger på webstederne. Det kan være meget nyttigt, hvis du skal scrolle gennem mange personlige data for at finde dem, du tit bruger.

Sådan føjer du dine Identity Safe-data til foretrukne

1. Log på Norton Identity Safe-app'en.

2. Vælg de data, som skal føjes til foretrukne, på skærmbilledet Min boks.

Hvis du f.eks. vil føje loginoplysninger til Foretrukne, kan du trykke på Loginoplysninger og derefter trykke på loginoplysningerne på listen.

3. Tryk på ikonet med en stjerne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v91857136_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015