Tilføjelse af tags

Hvis du bruger mange Password Manager-data på websteder, kan du kategorisere dem vha. tags. Når du gemmer dine Password Manager-data i cloudboksen, kan du føje et "tag" til de data, du vil gemme. Du kan føje mærkater til dine loginoplysninger, adresser, tegnebog og noter. Du kan markere dine personlige data med navne, der gør det lettere at identificere disse data. De Password Manager-data, som er tagget med et bestemt navn, anbringes i samme gruppe. På den måde kan du hurtigt vælge, hvilke data du vil bruge, mens du er online. Eksempel: Du bruger flere loginoplysninger til mail, sociale netværkssider og andre websteder. Når du gemmer disse loginoplysninger, kan du tilføje en mærkat, såsom mail, social og bank. På samme måde kan du, hvis du har flere adresser, markere dem som shopping, social, bank, osv. I dette tilfælde anbringes alle dine Password Manager-data i den samme gruppe på grundlag af de tags, du bruger. Når du bruger en netbutik, kan du hurtigt vælge at bruge shoppingrelaterede data på webstedet.

Tags kan også være nyttige, hvis boksen er fælles for alle dine familiemedlemmer. Du kan tilføje tags og gruppere hvert enkelt familiemedlems data.

Sådan føjer du et tag til eksisterende Password Manager-data

Fra og med juni 2017 kan den separate version af Norton Password Manager ikke længere downloades af nye brugere. Funktionen Norton Password Manager tilbydes stadig med vores Norton-sikkerhedsprodukter. Du kan finde flere oplysninger i Norton Online Store.

1. Klik på ikonet for Norton Password Manager på skrivebordet eller proceslinjen.

2. Vælg de data, hvor du vil tilføje en mærkat, i hovedvinduet for Norton Password Manager.

Hvis du for eksempel vil føje en mærkat til loginoplysninger, kan du klikke på Loginoplysninger og klikke på loginoplysningerne på listen.

3. Klik på Rediger i vinduet, der åbnes.

4. Indtast datakategorien i feltet Mærkater.

Hvis du vil føje flere mærkater til dine data, kan du adskille hver mærkat med et komma.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v91857097_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018