Tilføjelse af mærker

Hvis du bruger mange Identity Safe-data på websteder, kan du kategorisere dem med mærkater. Når du gemmer dine Identity Safe-data i cloudboksen, kan du føje en mærkat til de data, du vil gemme. Du kan føje mærkater til dine loginoplysninger, adresser, tegnebog og noter. Du kan markere dine personlige data med navne, der gør det lettere at identificere disse data. Identity Safe-data, som er markeret med et bestemt navn, anbringes i samme gruppe. På den måde kan du hurtigt vælge, hvilke data du vil bruge, mens du er online. Eksempel: Du bruger flere loginoplysninger til mail, sociale netværkssider og andre websteder. Når du gemmer disse loginoplysninger, kan du tilføje en mærkat, såsom mail, social og bank. På samme måde kan du, hvis du har flere adresser, markere dem som shopping, social, bank, osv. I dette tilfælde anbringes alle dine Identity Safe-data i samme gruppe, alt efter hvilke mærkater du bruger. Når du bruger en netbutik, kan du hurtigt vælge at bruge shopping-relaterede data på webstedet.

Mærkater kan også være nyttige, hvis din boks deles af alle dine familiemedlemmer. Du kan tilføje mærkater og grupper hvert enkelt familiemedlems data.

Sådan føjer du et mærke til dine eksisterende Identity Safe-data

1. Udfør en af følgende handlinger:

• I Windows skal du klikke på ikonet for Norton Identity Safe på skrivebordet eller proceslinjen.

• I Mac OS skal du i mappen Programmer starte Norton Identity Safe.

2. Vælg de data, hvor du vil tilføje en mærkat, i hovedvinduet for Norton Identity Safe.

Hvis du for eksempel vil føje en mærkat til loginoplysninger, kan du klikke på Loginoplysninger og klikke på loginoplysningerne på listen.

3. Klik på Rediger i vinduet, der åbnes.

4. Indtast datakategorien i feltet Mærkater.

Hvis du vil føje flere mærkater til dine data, kan du adskille hver mærkat med et komma.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v91857097_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015