Oprettelse af brugerkonti

Ved hjælp af brugerkonti kan flere personer dele en enkelt computer. Alle medlemmer af familien kan logge på Windows med eget brugernavn og egen adgangskode. Hver enkelt bruger kan dermed have sine egne indstillinger. Hvis dine børn bruger forskellige brugerkonti, kan Norton Family overvåge hvert enkelt barn individuelt.

Hvis computeren kun har én brugerkonto, er det en administratorkonto. Du bør oprette en standardbrugerkonto for hvert barn, der bruger computeren. På den måde kan du sikre dig, at de ikke udfører administratoropgaver som f.eks. at oprette nye brugerkonti.

Følgende billede viser login-skærmbilledet med flere brugerkonti i Windows 7:

Sådan opretter du en ny Windows-brugerkonto

1. Gør et af følgende:

• Windows Vista og Windows 7: Klik på Kontrolpanel i menuen Start.

• Windows 8 og senere: Åbn startskærmbilledet.

2. Gør et af følgende:

• Windows Vista: Klik på Brugerkonti i Windows-kontrolpanelet.

• Windows 7: Klik på Brugerkonti og familiesikkerhed i Windows-kontrolpanelet, og klik på Brugerkonti.

• Windows 8 og senere: Stryg indad fra højre side af skærmen, klik på Indstillinger, og klik på Rediger pc-indstillinger.

3. Gør et af følgende:

• Windows Vista: Klik på Tilføj eller fjern brugerkonti og dernæst på Opret en ny konto.

• Windows 7: Klik på Administrer en anden konto. Indtast administratoradgangskoden, eller bekræft, hvis du bliver bedt om det.

• Windows 8 og senere: Klik på Brugere, klik på Tilføj en bruger, og klik dernæst på Log på uden en Microsoft-konto.

4. Gør et af følgende:

• Windows Vista: Giv kontoen et navn.

• Windows 7: Klik på Opret en ny konto.

• Windows 8: Klik på Lokal konto, og indtast kontonavnet.

5. Gør et af følgende:

• Windows Vista og Windows 7: Vælg kontotypen, og klik på Opret konto.

• Windows 8 og nyere: Klik på Udfør.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v91580726_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 27/09/2016