Oprettelse af brugerkonti

Gennem brugerkonti kan flere personer nemt dele en enkelt computer. Alle medlemmer af familien kan logge på Windows med eget brugernavn og egen adgangskode. Hver bruger kan på den måde få en brugerdefineret computeroplevelse. Desuden registrerer computeren brugen af programmer og internetaktiviteten individuelt for hver brugerkonto.

Norton Family fungerer derfor bedst, når dine børn bruger hver deres brugerkonto. Når dine børn logger på med deres brugerkonto, overvåger Norton Family deres aktivitet individuelt. Hvis din enhed ikke har en brugerkonto for alle familiemedlemmer, kan du oprette en til dem.

Hvis din computer har en enkelt brugerkonto, er brugerkontoen af typen Administrator. Symantec anbefaler, at du opretter en standardbrugerkonto, som dine børn kan benytte, når de bruger computeren. På den måde undgår du, at dit barn opretter nye brugerkonti.

Du kan deaktivere Norton Family-klienten, hvis du bruger den samme computer som dine børn. Når du deaktiverer Norton Family-klienten, registrerer Norton Family ikke internetaktiviteter.

Hvis dit barn opretter en ny brugerkonto, uden at du ved det, kan Norton Family ikke overvåge barnets internetaktiviteter på den pågældende konto. Du skal sikre dig, at dine børn benytter en brugerkonto, som du har oprettet til dem.

Følgende billede viser login-skærmbilledet med flere brugerkonti i Windows 7:

Sådan opretter du en ny Windows-brugerkonto

1. Gør et af følgende:

• Windows Vista og Windows 7: Klik på Kontrolpanel i menuen Start.

• Windows 8 og senere: Åbn startskærmbilledet.

2. Gør et af følgende:

• Windows Vista: Klik på Brugerkonti i Windows-kontrolpanelet.

• Windows 7: Klik på Brugerkonti og familiesikkerhed i Windows-kontrolpanelet, og klik på Brugerkonti.

• Windows 8 og senere: Stryg indad fra højre side af skærmen, klik på Indstillinger, og klik på Rediger pc-indstillinger.

3. Gør et af følgende:

• Windows Vista: Klik på Tilføj eller fjern brugerkonti og dernæst på Opret en ny konto.

• Windows 7: Klik på Administrer en anden konto. Indtast administratoradgangskoden, eller bekræft, hvis du bliver bedt om det.

• Windows 8 og senere: Klik på Brugere, klik på Tilføj en bruger, og klik dernæst på Log på uden en Microsoft-konto.

4. Gør et af følgende:

• Windows Vista: Giv kontoen et navn.

• Windows 7: Klik på Opret en ny konto.

• Windows 8: Klik på Lokal konto, og indtast kontonavnet.

5. Gør et af følgende:

• Windows Vista og Windows 7: Vælg kontotypen, og klik på Opret konto.

• Windows 8 og nyere: Klik på Udfør.

Sådan knyttes en enhed til et barn eller ændres tilknytningen af en enhed

Ændring af administrator-brugerkonti til standard brugerkonti i Windows

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v91580726_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 06/08/2015