Sådan blokeres eller tillades applikationer

Norton Family overvåger konstant applikationer, som dit barn installerer eller fjerner på Android-enheden. Du kan blokere en applikation, hvis du synes, den er uegnet for dit barn. Du kan bruge Norton Family-appen eller Norton Family-webstedet til at blokere en applikation, som er installeret på Android-enheden. Når du blokerer en applikation, kan dit barn ikke bruge applikationen på sin enhed.

Sådan bruger du Norton Family-webstedet til at blokere applikationer

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Husregler.

3. Klik på App i ruden i venstre side.

Applikationerne, der er installeret på Android-enheden, vises på listen.

4. Klik på applikationerne, du vil blokere på Android-enheden. Du kan klikke på Vælg alle for at blokere alle applikationer, der kører på enheden.

5. Klik på Gem.

Sådan blokeres eller tillades applikationer ved hjælp af en Android-enhed

1. Log på Norton Family-appen i Forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Gå til fanen REGLER.

4. Under Aktiviteter skal du trykke på Appopsyn.

5. Udfør en af følgende handlinger i vinduet Appopsyn :

• Markér feltet ud for den applikation, du vil blokere.

• Fjern markeringen i feltet ud for den applikation, du vil tillade.

Hvis du blokerer en applikation fra Android-enheden, vises applikationen også som blokeret på Norton Family-webstedet - og omvendt.

Om overvågning af applikationer

Aktivering eller deaktivering af Appopsyn

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v91552144_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 15/10/2015