Jeg kan ikke finde Norton-værktøjslinjen eller -udvidelsen i webbrowseren i Mac

Efter den seneste opdatering af Norton-programmet kan du ikke længere se Norton-værktøjslinjen i browseren. I stedet vises et ikon for Norton-udvidelsen med et grønt flueben foran eller ved siden af adresselinjen.

Hvis du ikke kan finde Norton-udvidelsen i webbrowseren, skal du kontrollere, at du har den nyeste version af Norton-programmet og også har den nyeste version af browseren installeret.

Hvis du for nylig har opdateret eller geninstalleret den nyeste version af Norton-programmet og ikke kan finde Norton-udvidelsen i browseren, skal du manuelt installere Norton-udvidelsen i browseren.

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v91461478_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 10/10/2016