Sådan gendanner du dine filer på en anden computer ved hjælp af Norton Online Backup

Du kan gendanne bestemte filer fra et backupsæt eller et fuldt backupsæt, der er oprettet ved hjælp af Norton Online Backup på en enhver computer, hvor Norton Online Backup-klienten er installeret.

For at gendanne dine filer fra et backupsæt til en ny computer skal du først føje computeren til din Norton Online Backup-konto. Hent og installer Norton Online Backup-klienten, og registrer computeren til din Norton Online Backup-konto. Når du har registreret computeren, kan du gendanne filer på den.

Hvis du allerede har føjet din nye computer til din Norton Online Backup-konto, kan du gå videre til trin 2 og gendanne dine filer på en anden computer.

TRIN 1

Sådan føjer du en ny computer til Norton Online Backup

1. Log på webstedet for Norton Online Backup ved hjælp af din mailadresse og adgangskode med den nye computer, hvor sikkerhedskopierne skal gendannes.

2. Klik på Tilføj computer ud for Mine enheder.

3. Markér Jeg har læst og accepterer vilkårene for tjenesten, og klik derefter på Start overførsel.

Gem filen på skrivebordet.

4. Gør ét af følgende, når filen er overført:

• I Windows: Dobbeltklik på filen NortonOnlineBackup.exe.

• Mac: Dobbeltklik på den hentede fil, NortonOnlineBackup.pkg.

5. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Når installationen er færdig, åbnes en Norton Online Backup-registreringsside i browseren.

6. Klik på Fortsæt i browservinduet.

7. Indtast mailadressen og adgangskoden, og klik derefter på Log på, hvis du bliver bedt om dette.

8. Klik på Udført.

Din nye computer er nu føjet til din Norton Online Backup-konto.

TRIN 2

Gendan dit backupsæt

1. Log på webstedet for Norton Online Backup ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på Filhandlinger på listen over backupsæt ud for backupsættet, du vil gendanne, og klik på Gendan filer.

3. Vælg den nye computer, hvor backupsættet skal gendannes på, under Gendan til anden på rullelisten med computere.

4. Vælg en af følgende muligheder under Gendan filer :

• Vælg Gendan alle filer for at gendanne et helt backupsæt.

• Vælg Valg af de filer, der skal gendannes for at gendanne bestemte filer i et backupsæt.

Vælg eller søg i de sikkerhedskopierede mapper, og vælg de filer, der skal gendannes.

5. Klik på Gendan filer.

6. Klik på Ok.

Vent, indtil gendannelsen er udført. Filerne er gendannede på skrivebordet i en mappe ved navn Gendannede filer.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v90729659_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 17/07/2015