Sådan føjes webstedet for Norton Online Backup til listen, der er tillid til, i Internet Explorer 11.x

Opdater indstillinger for beskyttelse af fortrolige oplysninger i Internet Explorer

1. Start Internet Explorer.

2. Gå til webstedet for Norton Online Backup.

3. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre for at se indstillinger for Internet Explorer, og klik på Internetindstillinger.

4. Klik på Websteder, du har tillid til i fanen Sikkerhed, og klik på Websteder.

5. Følgende adresse vises i tekstfeltet Føj dette websted til zonen: :

https://nobu.backup.com/

6. Klik på Tilføj, og klik derefter på Luk.

7. Klik på OK for at lukke Internetindstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v90461524_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/11/2015