Permanent sletning af cloudboksen

Du kan slette din cloudboks, hvis du ikke længere har brug for den. Når du sletter en boks, vil alle de Norton Password Manager-data, du gemmer i boksen, blive slettet permanent. Boksen slettes ikke ved at afinstallere Norton Password Manager fra enheden. Du skal slette boksen manuelt. Cloudboksen er krypteret og kan kun åbnes med adgangskoden til din Norton-konto og boksen. Hvis du afinstallerer Norton Password Manager fra din enhed, kan du stadig bruge boksen på andre enheder. Hvis du tror, at du får brug for dataene i boksen på et senere tidspunkt, skal du ikke slette boksen.

Sådan slettes din cloudboks

1. Klik på ikonet for Norton Password Manager på skrivebordet eller proceslinjen.

2. I vinduet Boks lukket skal du indtaste en forkert adgangskode tre gange.

3. Klik på linket Klik her ud for Vil du slette din boks?

4. Klik på Ja, slet boks i vinduet Slet boks.

5. Indtast adgangskoden til din Norton-konto for at bekræfte, og klik på Slet boks.

6. Klik på Ja i advarselsvinduet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v90362370_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/08/2018