Oprettelse af en pinkodelås til mobilenheder

I Norton Identity Safe er det muligt at bruge en firecifret pinkode til at få adgang til boksen fra mobilenheder. Pinkoden gør det lettere at få adgang til Norton Identity Safe på mobilenheder. Når du har oprettet pinkoden, behøver du ikke fremover at indtaste hele adgangskoden til Norton Identity Safe-boksen. Du kan bruge pinkoden i stedet. Du kan oprette pinkoden, når du har konfigureret din boks for første gang med adgangskoden til boksen.

Når du har oprettet en pinkode, kan du ændre eller slette pinkoden til enhver tid. Du kan øge sikkerheden ved at sætte kryds ud for Tilfældigt numerisk tastatur under PINKODEADGANG - så vises der et nyt numerisk tastatur, hver gang du logger på boksen.

Den pinkode, du opretter, er specifik for den pågældende enhed. Du kan ikke bruge den samme pinkode til at logge på din boks på flere enheder. Hvis du f.eks. opretter en pinkode på en Android-enhed, kan du ikke bruge den samme pinkode til at låse din boks op på en iOS-enhed eller en anden Android-enhed.

Sådan opretter du en pinkode

1. Tryk på app-knappen i hovedvinduet, og tryk dernæst på Indstillinger.

2. Tryk på Boks på siden Indstillinger.

3. Tryk på Opret pinkode på siden Boks.

4. På siden Opret pinkode skal du indtaste adgangskoden til boksen og trykke på Send.

5. Når der vises en ny side, skal du indtaste en firecifret pinkode for at oprette en pinkode til din boks.

6. Bekræft den firecifrede pinkode ved at indtaste den igen. Når du har bekræftet pinkoden, vil indstillingerne for PINKODEADGANG være slået til på siden Boks.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v90211831_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015