Søgning efter nye opdateringer

Norton Identity Safe-klienten søger automatisk efter og henter nye opdateringer fra internettet. Disse opdateringer forbedrer fortløbende de teknikker, som bruges i Norton Identity Safe-klienten til at beskytte dine personlige oplysninger. Hvis du bruger en proxyserver til at etablere forbindelse til internettet, skal du konfigurere proxyserverindstillingerne for Norton Identity Safe-klienten. Hvis computeren normalt ikke har forbindelse til internettet, kan du manuelt søge efter opdateringer, når du har oprettet forbindelse til internettet. Regelmæssig opdatering af Norton Identity Safe-klienten sikrer, at du har den nyeste teknologi til at beskytte dine personlige oplysninger.

Hvis du vil konfigurere dine proxyindstillinger, skal du i hovedvinduet i Norton Identity Safe klikke på Indstillinger og dernæst klikke på fanen Netværksproxy og indtaste proxyoplysningerne.

Hvis du vil vide mere om proxyindstillinger, Om Netværksproxy-indstillinger

Du kan søge efter nye opdateringer på en af følgende måder:

• I Windows: I hovedvinduet i Norton Identity Safe skal du klikke på Indstillinger > fanen Om > Søg efter nye opdateringer. Klik på Genstart nu, hvis du bliver bedt om at genstarte enheden.

• På Mac: På menulinjen skal du klikke på Norton Identity Safe > Om Norton Identity Safe > Søg efter nye opdateringer. Klik på Genstart nu, hvis du bliver bedt om at genstarte enheden.

Din computer skal have en internetforbindelse for at kunne søge efter og hente nye opdateringer.

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.