Rapportering af et phishing-websted til evaluering

Denne funktion findes kun i Windows.

Symantec evaluerer millioner af websteders indhold og tildeler dem en Norton-vurdering. I sjældne tilfælde kan Norton Safe Web ske at fejlklassificere et websted som bedragerisk eller sikkert. F.eks. klassificeres et websted, hvor du ofte handler, måske som bedragerisk. Modsat kan det også ske, at et skadeligt websted klassificeres som sikkert. I begge tilfælde kan du rapportere webstedets detaljer til Symantec, så de kan analysere det igen.

Det websted, som du vil rapportere til Symantec mhp. en nærmere analyse, skal være åbent i din webbrowser.

Sådan rapporterer du en forkert evaluering af et websted

1. Åbn browseren, og åbn det websted, som rapporteringen omhandler.

2. Klik på Sikkerhed for websted-indikatoren på Norton-værktøjslinjen.

3. Klik på Anmeld dette websted i det pop op-vindue, der vises.

4. Klik på Send i dialogboksen, hvor du skal bekræfte valget, og klik dernæst på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v90186204_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/10/2015