Om Udfyldningsassistent

Funktionen Udfyldningsassistent hjælper dig med at udfylde onlineformularer, hvis Norton Identity Safe springer over enkelte felter under udfyldningen af formularer. I Norton Identity Safe bruges de adresser og betalinger, du har gemt, til automatisk at udfylde formularer og bankoplysninger på websteder. På denne måde behøver du ikke hele tiden at udfylde lange formularer, hvor du skal angive dine personlige oplysninger såsom navn, fødselsdato og telefonnummer. Du behøver heller ikke at indtaste dine bankoplysninger eller kreditkortoplysninger manuelt, hver gang du handler online. Hvis felterne i en onlineformular ikke udfyldes korrekt, åbnes Udfyldningsassistenten automatisk i Norton Identity Safe. Du kan bruge Udfyldningsassistenten til at udfylde sådanne felter. Du skal bare vælge en adresse eller en tegnebog i udfyldningsassistenten og trække de ønskede oplysninger til websiderne. Hvis du vil oprette en adresse eller tegnebog, Tilføjelse af adresser eller Tilføjelse af tegnebog.

Norton Identity Safe udfylder muligvis ikke et felt i en onlineformular korrekt, hvis:

• Feltnavnene i onlineformularen stemmer ikke overens med navnene i dine adresser eller tegnebøger. Feltet til at indtaste landet eller området kan f.eks. hedde noget andet, som Norton Identity Safe ikke kan genkende.

• Feltet har ikke noget navn tilknyttet.

• Dataene, som et felt accepterer, er forskellige fra det, der er gemt i dine adresser eller tegnebøger. F.eks. kan fødselsdatoen være gemt som et tal i dine adresser, men onlineformularen accepterer kun ord.

Nogle websteder beder muligvis kun om nogle af dine personlige oplysninger, f.eks. din mailadresse eller dit telefonnummer. På sådanne websteder kan du bruge Udfyldningsassistenten til at indtaste de ønskede oplysninger hurtigt. Du behøver blot at trække og slippe oplysningerne fra dine adresser eller tegnebøger til tekstfelterne i onlineformularen. Hvis du f.eks. vil angive telefonnummeret i en onlineformular, skal du trække og slippe oplysningerne om telefonnummeret fra dine adresser til tekstfeltet i onlineformularen. På den måde hjælper Udfyldningsassistenten dig ikke blot med at undgå fejl, når du udfylder formularerne - du forhindrer også hackere og keyloggere i at opsnappe dine personlige oplysninger. Norton-værktøjslinjen skal være slået til i dine browsere for at du kan bruge Udfyldningsassistenten. Du åbner Udfyldningsassistenten ved at klikke på BOKSEN ER ÅBEN på Norton-værktøjslinjen og dernæst klikke på ikonet Åbn Udfyldningsassistent nederst i pop op-vinduet.

Der er følgende funktioner i Udfyldningsassistenten:

Automatisk skjulning

Gør det muligt at skjule Udfyldningsassistenten for at skabe mere plads. Når du slår denne funktion til, maksimeres eller minimeres Udfyldningsassistentens vindue, når du bevæger musens markør hhv. hen imod det eller væk fra det.

Adresser

Her kan du se og vælge mellem alle de adresser, du har gemt i din boks.

Tegnebog

Her kan du se og vælge mellem alle de betalinger, du har gemt i din boks.

Flyt til den anden side

Bruges til at flytte Udfyldningsassistent -vinduet fra venstre til højre eller omvendt.

Luk Udfyldningsassistent

Bruges til at lukke Udfyldningsassistent -vinduet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v90186076_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015