Angiv din produktnøgle

Vidste du at? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Klik her for at læse mere om, hvordan du gør.

Med Norton kan du få glæde af alle funktionerne på dine enheder uden at bekymre dig om sikkerhedstrusler.

Indtast din produktnøgle, og klik på knappen med pilen for at installere Norton på den aktuelle enhed.

Produktnøglen er en kode på 25 tal og bogstaver, der består af fem grupper på hver fire tegn, adskilt af bindestreger. Produktnøglens placering varierer alt afhængigt af, hvordan du købte produktet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v89978947_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 13/12/2016