Angiv din produktnøgle

Med Norton-programmer kan du få glæde af alle funktionerne på dine enheder uden at bekymre dig om sikkerhedstrusler.

Indtast din produktnøgle, og klik på knappen med pilen for at installere Norton-programmet på den aktuelle enhed.

Produktnøglen er en kode på 25 tal og bogstaver, der består af fem grupper på hver fire tegn, adskilt af bindestreger. Produktnøglens placering varierer alt afhængigt af, hvordan du købte produktet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v89978947_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 13/04/2016