Fejl: "8507,125"

Du kan rette fejlen ved at afinstallere alle sikkerhedsprogrammer, som ikke er fra Symantec, på computeren.

TRIN 1

Afinstaller sikkerhedsprogrammer, der ikke er fra Symantec

Du kan også læse dokumentationen til programmet eller kontakte programmets producent for at få at vide, hvordan du afinstallerer et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec.

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der ikke er fra Symantec, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Avancerede indstillinger.

6. Klik på Fjern kun.

7. Klik på Fjern.

8. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v89976717_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/10/2018